Кой сме ние?

Ние от Tienda се целим да доставим продукти с най-високо качество и доказан произход.

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

We love what we do

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

SEEMINGLY ELEGANT DESIGN

Tienda

След повече от 20 години опит в сферата на производството, дистрибуцията и  международната търговия с хранителни стоки, лидерите в доставката и снабдяването с продукти за хотелиерския и ресторантьорския бранш, Чавдар Спасов и Константин Ралев, поставят началото на Tienda.

Тienda означава магазин на испански език. Съвкупността от цивилизации, присъствали на Иберийския полуостров, са оставили отпечатъка си върху всеки един елемент на испанската култура, в това число и върху храната. При нас може да намерите най-качествените хранителни изделия предимно от Испания, както и от целия свят.

Tienda ще Ви предложи голямо разнообразие от продукти и вкусове, характерни за Испания – меса и колбаси, вина, зехтин и маслини, както и други внимателно подбрани хранителни стоки от различни държави. Те са произведени по най-високите стандарти и изисквания за качество в хранително-вкусовата промишленост. Контролираният процес на производство, започващ от храненето на животните, продължава с производството на продуктите от най-квалифицирания персонал и завършва с надеждна логистика, осигурена от нас.

Ние предлагаме продукти на най-добрите испански и световни марки, гарантираме произхода им и доставката до Вас.Tienda го прави за Вас!

Повече за нас може да видите ТУК!

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2012
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.