За Нас

ТИЕНДА

След повече от 20 години опит в сферата на производството, дистрибуцията и  международната търговия с хранителни стоки, лидерите в доставката и снабдяването с продукти за хотелиерския и ресторантьорския бранш, Чавдар Спасов и Константин Ралев, поставят началото на Tienda.

Тienda означава магазин на испански език. Съвкупността от цивилизации, присъствали на Иберийския полуостров, са оставили отпечатъка си върху всеки един елемент на испанската култура, в това число и върху храната. При нас може да намерите най-качествените хранителни изделия предимно от Испания, както и от целия свят.

Tienda ще Ви предложи голямо разнообразие от продукти и вкусове, характерни за Испания – меса и колбаси, вина, зехтин и маслини, както и други внимателно подбрани хранителни стоки от различни държави. Те са произведени по най-високите стандарти и изисквания за качество в хранително-вкусовата промишленост. Контролираният процес на производство, започващ от храненето на животните, продължава с производството на продуктите от най-квалифицирания персонал и завършва с надеждна логистика, осигурена от нас.

Ние предлагаме продукти на най-добрите испански и световни марки, гарантираме произхода им и доставката до Вас.Tienda го прави за Вас!